You are here: Termeni si conditii

Media4Print

Cosul de cumparaturi

Your Cart is currently empty.

Termeni si Conditii

Email Imprimare PDF

 

Media4Print

Modalitati de plata: Cash - cu ridicarea produselor din magazin, Ramburs - cu livrare prin curir rapid in maxim 24h sau cu OP (ordin de plata) - si ridicarea produselor

din magazin sau livrare prin curier rapid in maxim 24h

Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de societatea Lucky SuperStar Impex srl, in urma confirmarii telefonice a comenzii.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

Nume firma: S.C. Lucky SuperStar Impex S.R.L.
Cont lei: IBAN: RO07 BACX 0000 0030 0033 6000 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala 13 Septembrie
Nr. Reg. Comertului: J40/5978/1996
Cod fiscal: RO 8630559


Costul transportului va fi => 16,50 lei pentru primul kg / destinatie
=> 1,35 lei pentru fiecare kg suplimentar

Cost suplimentar (plic, colet): => 0,80 lei pentru fiecare km efectuat in cazul

expeditiilor in afara retelei FAN Courier intr-un sens

Lista localitatilor in care exista sediu Fan Courier o gasiti aici:
retea Fan Courier
Exista de asemenea posibilitatea sa ridicati personal coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Courier fara costuri suplimentare.

De asemenea puteti calcula costul transportului pana la dumeavoastra sau pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier folosind calculatorul de aici

Pentru ridicarea comenzilor de la sediul nostru din Spl Independentei Nr 2K Sector 3 Bucuresti nu se percep tarife de transport.

Termene de livrare:
1. Livrare prin curier rapid:
Termenul de livrare este de maxim 24h de la finalizarea productiei.

2. Ridicarea pachetelor de la sediul Media4Print

Puteti ridica personal produsele comandate de la sediul nostru din Spl Independentei Nr 2k Sector 3 Bucuresti.

3. Alte localitati
Termenul de livrare este de maxim 48h de la finalizarea productiei.

Termenul de livrare se ia in considerare din momentul finalizarii productiei. Productia unei lucrari dureaza in medie 1-2 zile, in functie de comanda. Productia porneste in momentul in care se primeste confirmarea platii prin OP, sau se efectueaza plata cash.

Productia va porni la intrarea banilor in contul sus mentionat

Daca nu sunteti sigur de costul transportului sau aveti alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi cu placere toate detaliile.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul efectuarii platii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Termeni de confidentialitate

Media4Print.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Media4Print.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Media4Print.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Media4Print.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul media4print.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Media4Print.ro, se pot dezabona
aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Media4Print.ro primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Elemente Definitorii


Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Lucky SuperStar Impex srl,  prin intermediul magazinului virtual http://media4print.ro/catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala Lucky SuperStar Impex srl, avand sediul social in Bucuresti, Sos Pantelimon nr 301, sector 2, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/5978/1996, CIF RO8630559.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Documente Contractuale


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Garantia produselor

Garantia pe care firma noastra o ofera produselor comercializate este impartita astfel:

Pentru printurile cu solvent (banner, mesh, autocolant) garantia pentru intensitatea culorii este de 6 (sase) luni de la data efectuarii printului; pentru printurile cu cerneala ecosolvent garantia impotriva decolorarii este de 2 (doua) luni de la data imprimarii; pentru printurile cu cerneala DYE garantia impotriva decolorarii este de 30 (treizeci) zile.

Pentru printurile ce se monteaza in exterior (banner, mesh) garantia impotriva ruperii se ofera pana la o putere a vantului ce nu depaseste forta 6 pe scara Beaufort a fortei vantului. Garantia este valabila numai in cazul unui montaj corect ( legat din toate capsele,bune intins ) Orice problema ce ar putea fi remediata in baza garantiei oferite trebuie raportata in maxim 24h.

Celelalte produse de pe site care nu se regasesc in textul de mai sus nu beneficiaza de garantie.


Dreptul de proprietate Intelectuala

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Lucky SuperStar Impex srl si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Lucky SuperStar Impex srl si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Prevederi Diverse

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Ultimul produs

People Stopper de la 55€
People Stopper de la 55€

Produs recomandat

Backlit 3.9 €/mp
Backlit 3.9 €/mp

Contact

Contactati-ne:

  • Tel: 021.310.72.28
  • Mobil: 0732.977.468
  • Adresa: Splai Independentei 2K
  • Email: lucky.print@yahoo.com
  • Website:www.media4print.ro